Trends Lijstenmakerij

Welkom bij Trends!

Trends is een moderne galerie en lijstenmakerij waarbij vakmanschap, deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit centraal staan.
Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van  alle soorten kunst op papier, etsen, foto’s, borduurwerken, olieverfschilderijen en in het opspannen van doeken, zijde en battik.

Lijsten, lijstenmakerijWe hebben een  grote sortering van lijsten. Daarnaast is er een groot assortiment glas, waaronder het ontspiegelende Clarity.
Het inlijsten gebeurt in de winkel aan de Lambertushof zodat u direct bij een kunstwerk kunt bespreken met welke lijst u deze wilt sieren.
Uiteraard kunt u ook uw eigen werken laten inlijsten, zoals doeken, zeefdrukken, diploma’s, foto’s, borduurwerk et cetera.
Binnen de lijsten kan een passe-partout worden gemaakt, daarbij wordt gebruik gemaakt van zuurvrij materiaal om ervoor te zorgen dat u er nog jaren van kunt genieten..
Tevens kan er gekozen worden voor een professioneel museumglas. Het glas is UV-werend en de helderheid gaat niet verloren, het schilderij behoudt zijn kleuren en spiegelt minimaal.